Britse vlag | Venvo
Britse vlag 100x150 cm Britse vlag 100x150 cm
Britse vlag 100x150 cm

Britse vlag 100x150 cm

39,25

Nederlands fabricaat

Levertijd: direct uit voorraad 

Lees meer
€ 39,25
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De beste service

  Wij adviseren u graag

  Topmerken in assortiment

  Alleen de hoogste kwaliteit

€ 39,25
Omschrijving Britse vlag 100x150 cm

Vlag Groot-Britannië 100x150 cm

De Britse vlag

De Briste vlag in de vorm van de Union Jack is de officiële nationale vlag van het Verenigd Koninkrijk sinds de oprichting van het Verenigd Koninkrijk in 1801. Het Verenigd Koninkrijk ontstond bij de vereniging van de Kronen van Groot-Brittannië en Ierland. Het rode Sint-Patrickkruis werd bovenop de eerdere Union Flag gelegd. Toen is de Britse vlag van vandaag de dag ontstaan. Dit is de nationale van het Verenigd Koninkrijk is de vlag van Groot-Brittannië, ook wel de Union Flag. In het hele Britse rijk wordt het als Britse vlag gebruik. In Canada noemen ze dezelfde vlag de Royal Union Flag. Op Amerikaanse schepen wordt de vlag weer de Union Jack genoemd. Ondanks dat Hawaii een staat is van de Verenigde Staten komt de Union Flag daar nog steeds voor.

Doekwaliteit

De doekkwaliteit is Titan Spunpolyester scheepsvlaggendoek van. 165 gr./m2.

Afwerking

De vlag is gemaakt door middel van zeefdruk, daardoor is de kleur weer- en windbestendig. De doeken zijn afgwerkt met band, lusje en koord aan de mastzijde. De andere zomen zijn tweenaalds afgewerkt.

Specificaties Britse vlag 100x150 cm
 • Merk: Venvo
 • Verzendkosten: Ophalen bij Venvo na online bestelling | PostNL verzending €6.95
 • Levertijd: Direct uit voorraad

De prijzen van de meeste producten kunt u heel eenvoudig online zelf berekenen in onze webshop. Zoek het gewenste product op, stel deze naar uw wensen samen en u ziet direct de prijs voor uw versie.

Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u specifieke wensen? Hieronder kunt u geheel vrijblijvend ons offerte aanvraag formulier invullen.
Een van onze medewerkers zal dan spoedig contact met u opnemen.

* Verplichte Velden

Menu