Venvo zonwering zoekt monteurs! Bekijk onze vacature....

Garagedeur Best Door

GARAGEDEUR Best Door staat voor `Veiligheid`, `Kwaliteit`en `Comfort`. Is uw garage rechthoekig of met ronde boog, maakt niet uit, de Best Door past in iedere garage. Max. breedte 5m / Max hoogte 3 m

Lees meer
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De Beste  Service & advies
  Wij delen graag onze expertise met u
 • Betaal in termijnen met Spraypay
  Liever gespreid betalen? Dat kan!
Omschrijving Garagedeur Best Door

De Best Door sectionaaldeur wordt in Best (NL) geproduceerd is gemaakt van de allerbeste materialen, optimaal geïsoleerd en is uiterst comfortabel in de bediening en voldoet aan alle strenge Europese eisen.

VOOR NIEUWBOUW OF RENOVATIE

Het speelt geen enkele rol hoe de opening van uw garagedeur eruitziet. Rechthoekig of met ronde boog, de garagedeur van Best Door past in iedere garage.

De deur wordt hoofdzakelijk achter het deurgat gemonteerd. Hierdoor is ook het vervangen van een oude garagedeur door een Best Door garagedeur vaak geen probleem. Veranderingen aan het muurgat zijn in de meeste gevallen niet nodig.

EEN KEUZE VOOR RUIMTE

Wanneer u kiest voor een sectionaal garagedeur, kiest u voor ruimte. Doordat de deur verticaal naar boven opent heeft u geen last van een openslaande of kantelende deur. Hierdoor blijft er meer ruimte vrij om uw auto te parkeren, vóór of in de garage.

2 TYPE`S
Garagedeuren van Best Door zijn leverbaar in twee typen; met een trekveer links en rechts of met twee torsieveren voor of achter. Bij een deur met torsieveren kunt u, afhankelijk van de beschikbare inbouwruimte, kiezen of de veren aan de voorzijde of aan de achterzijde gemonteerd worden. Alle typen zijn uitvoerbaar met zowel hand- als elektrische bediening.

TREKVEER
De trekveer wordt op eenvoudige wijze in de verticale rails gehaakt en vastgezet. Het voordeel van de trekveer is dat de veer nauwelijks zichtbaar is doordat deze volledig in de verticale rail is weggewerkt.

ELEKTRISCHE DEUROPENER
Door de deur te voorzien van een elektrische deuropener, wordt de deur altijd stevig gesloten. Deze wordt dan door de geleider van de deuropener verankerd.

TORSIEVEREN
Twee torsieveren heffen het gewicht op en zorgen in combinatie met de deuropener voor een optimale deurloop in ieder openingsstand.

DUBBELWANDIGE PANELEN
De dubbelwandige panelen met een dikte van 40 mm zijn gelijkmatig opgevuld met CFK-vrij Polyurethaan-schuim. Daardoor biedt de ingebouwde en rondom afgedichte Best Door de hoge warmte isolatiewaarde van U=0,84 W/m2 K per paneel.

LOOPROLLEN
Instelbare, kogelgelagerde kunststof looprollen laten de deur bij het openen en sluiten zeer stil lopen.

MINIMALE VRIJE BOVENRUIMTE NODIG
Voor het inbouwen van een standaard garagedeur van Best Door is slechts een minimale vrije bovenruimte nodig van 70 mm. Aan de zijkanten is slechts een vrije ruimte van 75 mm noodzakelijk.

DUURZAAM
Of het nu regent, stormt, hagelt of sneeuwt, uw garagedeur is hiertegen bestand. Dit wordt gegarandeerd door afdichtingsstrippen van hoogwaardige EPDM rondom. Het van verzinkt staal gemaakte deurblad heeft een houtnerf, stucco, of vlakke-structuur. Dit geeft de deur een duurzame uitstraling. De deur is afgewerkt met een sterke polyester coating welke weer- en drukbestendig is. De standaardkleur voor de buitenzijde van de panelen is wit (RAL 9010), maar kunnen in alle gewenste kleuren gelakt worden. Een overzicht van de meest voorkomende kleuren ziet u bij het foto overzicht.

MAATWERK
Alle garagedeuren van Best Door worden klantspecifiek op maat gemaakt. U kunt kiezen uit diverse typen en alle mogelijke kleuren. Voor elke situatie een passende oplossing dus!

IN HARMONIE MET UW HUIS.
De garagedeuren van Best Door zijn een verrijking voor uw huis. Doordat ze verkrijgbaar zijn in verschillende typen en kleuren, zijn ze gemakkelijk aan te passen aan iedere gewenste stijl.

MOTOREN EN BESTURINGEN
Wanneer u thuiskomt wilt u door een druk op de knop uw garagedeur automatisch openen. Deze moet zich daarna uiteraard weer automatisch sluiten. Feilloos en veilig. Met de garagedeuropener van Best Door komt dit comfort binnen uw bereik. 

DE OPENER
Snelle en geruisloze opening van uw garagedeur
De deur openen, sluiten of stoppen met één druk op dezelfde toets van de afstandsbediening. 

DE MOTOR
U hoeft niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie. Ook ongewenst bezoek wordt buitengehouden. De bediening van de motor werkt met een continu veranderende ‘Rolling security code’ met meer dan 16 miljoen combinaties. 

BEST DOOR KWALITEIT
Op het gebied van advies en service bent u bij ons aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat het beste bij u, uw situatie en uw portemonnee past. 

Specificaties Garagedeur Best Door
 • Aanvragen: Ja
 • Bediening: Elektrisch
Menu