Garagedeur Best Door

Samenstellen

Informatie

Garagedeur Best Door

De Best Door sectionaaldeur wordt in Best (NL) geproduceerd is gemaakt van de allerbeste materialen, optimaal geïsoleerd en is uiterst comfortabel in de bediening en voldoet aan alle strenge Europese eisen.

Voor nieuwbouw of renovatie

Het speelt geen enkele rol hoe de opening van uw garagedeur eruitziet. Rechthoekig of met ronde boog, de garagedeur van Best Door past in iedere garage.

De deur wordt hoofdzakelijk achter het deurgat gemonteerd. Hierdoor is ook het vervangen van een oude garagedeur door een Best Door garagedeur vaak geen probleem. Veranderingen aan het muurgat zijn in de meeste gevallen niet nodig.

Een keuze voor ruimte

Wanneer u kiest voor een sectionaal garagedeur, kiest u voor ruimte. Doordat de deur verticaal naar boven opent heeft u geen last van een openslaande of kantelende deur. Hierdoor blijft er meer ruimte vrij om uw auto te parkeren, vóór of in de garage.

2 types

Garagedeuren van Best Door zijn leverbaar in twee typen; met een trekveer links en rechts of met twee torsieveren voor of achter. Bij een deur met torsieveren kunt u, afhankelijk van de beschikbare inbouwruimte, kiezen of de veren aan de voorzijde of aan de achterzijde gemonteerd worden. Alle typen zijn uitvoerbaar met zowel hand- als elektrische bediening.

Trekveer

De trekveer wordt op eenvoudige wijze in de verticale rails gehaakt en vastgezet. Het voordeel van de trekveer is dat de veer nauwelijks zichtbaar is doordat deze volledig in de verticale rail is weggewerkt.

Elektrische deuropener

Door de deur te voorzien van een elektrische deuropener, wordt de deur altijd stevig gesloten. Deze wordt dan door de geleider van de deuropener verankerd.

Torsieveren

Twee torsieveren heffen het gewicht op en zorgen in combinatie met de deuropener voor een optimale deurloop in ieder openingsstand.

Dubbelwandige panelen

De dubbelwandige panelen met een dikte van 40 mm zijn gelijkmatig opgevuld met CFK-vrij Polyurethaan-schuim. Daardoor biedt de ingebouwde en rondom afgedichte Best Door de hoge warmte isolatiewaarde van U=0,84 W/m2 K per paneel.

Looprollen

Instelbare, kogelgelagerde kunststof looprollen laten de deur bij het openen en sluiten zeer stil lopen.

Minimale vrije bovenruimte nodig

Voor het inbouwen van een standaard garagedeur van Best Door is slechts een minimale vrije bovenruimte nodig van 70 mm. Aan de zijkanten is slechts een vrije ruimte van 75 mm noodzakelijk.

Duurzaam

Of het nu regent, stormt, hagelt of sneeuwt, uw garagedeur is hiertegen bestand. Dit wordt gegarandeerd door afdichtingsstrippen van hoogwaardige EPDM rondom. Het van verzinkt staal gemaakte deurblad heeft een houtnerf, stucco, of vlakke-structuur. Dit geeft de deur een duurzame uitstraling. De deur is afgewerkt met een sterke polyester coating welke weer- en drukbestendig is. De standaardkleur voor de buitenzijde van de panelen is wit (RAL 9010), maar kunnen in alle gewenste kleuren gelakt worden. Een overzicht van de meest voorkomende kleuren ziet u bij het foto overzicht.

Maatwerk

Alle garagedeuren van Best Door worden klantspecifiek op maat gemaakt. U kunt kiezen uit diverse typen en alle mogelijke kleuren. Voor elke situatie een passende oplossing dus!

In harmonie met uw huis

De garagedeuren van Best Door zijn een verrijking voor uw huis. Doordat ze verkrijgbaar zijn in verschillende typen en kleuren, zijn ze gemakkelijk aan te passen aan iedere gewenste stijl.

Motoren en besturingen

Wanneer u thuiskomt wilt u door een druk op de knop uw garagedeur automatisch openen. Deze moet zich daarna uiteraard weer automatisch sluiten. Feilloos en veilig. Met de garagedeuropener van Best Door komt dit comfort binnen uw bereik. 

De opener

Snelle en geruisloze opening van uw garagedeur
De deur openen, sluiten of stoppen met één druk op dezelfde toets van de afstandsbediening. 

De motor

U hoeft niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie. Ook ongewenst bezoek wordt buitengehouden. De bediening van de motor werkt met een continu veranderende ‘Rolling security code’ met meer dan 16 miljoen combinaties. 

Best door kwaliteit

Op het gebied van advies en service bent u bij Venvo aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat het beste bij u, uw situatie en uw portemonnee past.

Specificaties

  • Prijs 0,00
  • Bediening Elektrisch

Reviews

U plaatst een review over:Garagedeur Best Door

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Garagedeur Best Door

  • Best Door staat voor`Veiligheid`,`Kwaliteit`en`Comfort`
  • Leverbaar in twee typen; met een trekveer links en rechts of met twee torsieveren voor of achter
  • Max. breedte 5m/ Max. hoogte 3m
0,00

  • Profesionele klantenservice, Altijd vriendelijk en behulpzaam
  • De beste service, Wij adviseren u graag
  • Topmerken in assortiment, Alleen de hoogste kwaliteit

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!